Националният идеал на т.нар. четворна коалиция в момента е Бойко

...
Националният идеал на т.нар. четворна коалиция в момента е Бойко
Коментари Харесай

Какво очаква ДПС от новите избори? Говори Джейхан Ибрямов

" Националният блян " на така наречен четворна коалиция сега е Бойко Рашков да стане началник на КПКОНПИ. Човекът, който опорочи изборите, а по-късно ги разгласи за почтени, който измъчваше инвалиди в предизборната акция, не може да оглави антикорупционната комисия, съобщи в изявление за Нова телевизия депутатът от Движение за права и свободи Джейхан Ибрямов.

Той повтори тезата на Движението, че неотложно би трябвало да се свикат и проведат предварителни парламентарни избори. Вчерашните скандални разкрития за договарянията за сформиране на кабинет са потвърдили още един път тази теза на Движение за права и свободи, стана ясно от думите на Ибрямов.

Той и сътрудниците му чакат след изборите в парламентарната зала да влязат нови депутати, които да сформират стратегия, да образуват държавно управление и да стартира да се работи. Зимата чука на вратата, бизнесът и семействата нямат предвидимост, а чакат и помощ от страната. Никой сега не може да им помогне обаче, защото ръководещите мислят единствено кого да нагласят някъде във властта.

Движение за права и свободи са възмутени, защото виждат, че властимащите единствено удовлетворят личните си стремежи. Не приказват за страната, не приказват за стратегия, не приказват по какъв начин да изведат България от най-тежката рецесия. " Стана ясно и видно, че седят на масата най-много, с цел да удовлетворят личния си стремежи и нищо повече. От сума ти време насам твърдим, че това е най-слабото държавно управление на България ", акцентира Джейхан Ибрямов.

Според него демокрацията у нас не просто е застрашена, а сега въобще я няма.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР