Националният авиопревозвач на Русия Аерофлот възобновява линиите си от Москва

...
Националният авиопревозвач на Русия Аерофлот възобновява линиите си от Москва
Коментари Харесай

Аерофлот възобновява полетите си от Москва до египетските курорти Хургада и Шарм ел Шейх

Националният авиопревозвач на Русия " Аерофлот " възобновява линиите си от Москва до египетските курорти на Червено море Хургада и Шарм ел Шейх от 1 октомври, заяви онлайн изданието " Ентърпрайс прес ". Всекидневните полети, които бяха спрени след съветската инвазия в Украйна, ще се извършват от летище " Шереметиево ".

Централната банка на Египет работи за свързването на разплащателна система МИР - съветският аналог на Мастъркард (MasterCard) и Виза (Visa), с египетската мрежа Мееза (Meeza). Това ще разреши на руснаците, посещаващи Египет, да заплащат в рубли, да употребяват картите си в магазините и да правят транзакции на банкоматите.

Руските и украинските туристи представляваха сред 30 и 40 % от туристите в арабската страна преди началото на войната. Независимо от отлива на пътуващи от двете страни, Египет отбелязва скок на броя на туристите, отбелязва бизнес изданието. Централната организация за социална готовност и статистика регистрира над 85 % нарастване през първата половина на 2022 година в съпоставяне със същия интервал на 2021 година.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР