Националните предатели нямат работа на Шипка! Кирил Петков е срамно

...
Националните предатели нямат работа на Шипка! Кирил Петков е срамно
Коментари Харесай

Националните предатели нямат работа на Шипка!

Националните предатели нямат работа на Шипка! Кирил Петков е срамно да се изкачи на този връх, на който са костите и кръвта на българи и руснаци, защитавали свободата на България!

Психодесните започнаха една война против човечеството, която ще свърши с цялостно проваляне за тях. Можете да пишете всичко за нас, можете да изработвате подправени вести, можете да ни вършиме колажи, можете да се пробвате да ни уплашите или купите. Но какво ще стане, в случай че не съумеете? Затова сте толкоз уплашени. Затова сте толкоз зли и нападателни!

Следете парите – остаряла максима! Ние Вашите ги знаем – от „Америка за България“, на която огромната част от Вас са стипендианти и грантаджии. Вие без тях нямате качества даже да се издържате сами. Знаем парите от „Зайдел“ и прочие еврогейски фондации. Знаем за спонсорирането от Съединени американски щати на разнообразни Ваши НПО-та, които трансферират по-късно парите на партиите Ви. Знаем какъв брой стотици хиляди давате единствено за предизборни акции и реклами във фейсбук.

Но едно не можете да си купите – истината и България! И когато пристигна времето за истината, избавление няма да има за предателите! Ние сме на страната на Бог! Това го забравяте! Който е тръгнал против Него, е претърпял проваляне. Ние се борим за България, за положителното и за истината! И никой грант няма да Ви помогне в тази борба!

Елена Гунчева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР