Националните футболни отбори на Германия и Украйна завършиха 3:3 в

...
Националните футболни отбори на Германия и Украйна завършиха 3:3 в
Коментари Харесай

Германия и Украйна не излъчиха победител в зрелищна контрола с шест гола

Националните футболни тимове на Германия и Украйна приключиха 3:3 в другарски мач, игран на " Везерщадион " в Бремен. Това беше мач номер 1000 в историята на Бундестима.

Отборът на Ханзи Флик поведе в резултата още в шестата минута, откакто се разписа любимецът на локалната аудитория Никлас Фюлкруг.

Тимът на Украйна обаче направи цялостен поврат още до почивката, като Виктор Циганков вкара след асистенция на Олександър Тумчук, а Антонио Рюдигер от Бундестима си вкара автогол.
След почивката Виктор Циганков вкара второто си попадение в мача, с което затвърди задатъка за отбора на Серхий Ребров.

В края на мача резервата Кай Хаверц понижи гол за Германия, откакто овладя топката с глава и по-късно стреля технично около вратаря на гостите Анатолий Трубин. В 90-ата минута още веднъж Хаверц бе воин за отбора си, като завоюва дузпа, от която прецизен бе Йозуа Кимих, който изравни резултата.

На срещата участваха президентът на Германия Франк-Валтер Щайнмайер и посланикът на Украйта в Германия Олексей Макейев.

Германия е хазаин на Европейското състезание през идната година и не взе участие в квалификационния цикъл. Отборът на Ханзи Флик играе серии от контроли, като след четири дни ще срещне Полша във Варшава, а на 20 юни отборът ще играе против Колумбия в Гелзенкирхен.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР