Националната служба за охрана (НСО) спира да охранява бившия премиер

...
Националната служба за охрана (НСО) спира да охранява бившия премиер
Коментари Харесай

Акад. Денков: От НСО ми взимат охраната, въпреки че ми се полага

Националната работа за защита (НСО) стопира да охранява някогашния министър председател акад. от 1 май. Това споделя в предаването " Евродикоф " по Евроком някогашният министър председател акад..

" От НСО ми споделиха, че ми вземат защитата. Казах добре, макар че ми се поставя. Не ми пука, или би трябвало да свършим работа и да сме смели, или нямаме място в политиката ", сподели още  Денков.

Бившият министър председател разяснява и счупената бутилка от Кирил Петков по време на договарянията с Борисов.  Той сподели,че след като Кирил Петков блъснал по масата, на която са водили договарянията за кабинет, тогава диалозите с Бойко Борисов са станали по-конструктивни. " Тази счупена маса е единствено един от образците за това огромно напрежение, което имаше. Бяхме в кабинета на Борисов преди да съставим държавно управление. Той взе да приказва неистини, нелепости. И Кирил избухна, удари по масата и сподели: " Ама чакай, ние не сме се събрали, с цел да си приказваме врели-некипели ". И се счупи стъклото на масата. Оттогава се дисциплинира диалогът и стана ясно, че в случай че желаеме да вървим към сформиране на държавно управление, не би трябвало да приказваме врели-некипели ", описа акад. Денков.

Припомняме, че преди две седмици, в друго изявление Денков описа историята за гневния изблик на Кирил Петков. " Всеки ден си беше битка. Тази идилия, която се пробват да ни пуснат като мъгла - как ние доста сме се разбирали, е цялостна нелепост. Това е истината. Историята със чупената маса, която сте чули, аз бях там. Кирил Петков счупи масата в кабинета на Борисов, тъй като Борисов стартира да приказва някакви неистини. Всеки ден се борехме, с цел да можем да вървим по пътя, който беше значим за нас ".

Това безусловно споделя някогашният министър председател в изявление за " Свободна Европа ". Помолен за коментар от " 24 часа " водачът на ГЕРБ отговори с една дума: "  Лъжец "

За абсурда с освобождението на някогашния основен секретар Живко Коцев и последвалите разкрития за контрабандни канали Денков съобщи, че към момента не е видял нито едно доказателство за неговата виновност.

" Защо не излизат фотоси на набедените за контрабанда татко и наследник с министъра на външните работи, защото те са другари? Знам това от Бойко Рашков и от други източници. Днес излезе фотография на същия човек с президента. Това значи ли, че президентът прикрива канали? Снимките не демонстрират нищо ", съобщи Денков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР