Националната Баскетболна Асоциация ще направи всичко възможно, за да предпази

...
Националната Баскетболна Асоциация ще направи всичко възможно, за да предпази
Коментари Харесай

Играчите в НБА ще носят пръстени, предвиждащи COVID-19

Националната Баскетболна Асоциация ще направи всичко допустимо, с цел да защищити играчите си от върлуващия в цяла Америка COVID-19. Както е известно, сезонът в Лигата се възобновява на 30 юли в увеселителния комплекс " Дисни уърлд " в Орландо, а баскетболистите ще имат правото да носят специфични " Смарт пръстени ", които могат да разпознават признаците на подлия вирус три дни авансово с акуратност от 90%.

NBA players will wear a ‘smart ring’ at Disney world, per https://t.co/UCLdrFVMWo

The Oura smart ring is capable of predicting COVID-19 symptoms up to 3 days in advance with 90% accuracy. The ring can measure body
temperature, respiratory functions and heart rate. pic.twitter.com/pYYIqOLDbZ
— NBA Central (@TheNBACentral) June 18, 2020 Освен това, играчите ще получат опцията да носят гривна с името " Disney Magic Band ", която ще се употребява за прекосяването на контролно-пропусквателните пунктове, а също по този начин ще прави работа и като ключ от стаите в хотелите. Новите технологии ще издават сигнали, в случай че състезателите са прекомерно близо един от различен. Всичко това няма да бъде наложително за играчите, като задачата е да се организира проучване на технологиите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР