Националната баскетболна асоциация (НБА) на САЩ и Канада отне изборите

...
Националната баскетболна асоциация (НБА) на САЩ и Канада отне изборите
Коментари Харесай

НБА наказа Филаделфия

Националната баскетболна асоциация (НБА) на Съединени американски щати и Канада лиши изборите на Филаделфия 76ърс във втория кръг на драфта през 2023 и 2024 година, откакто уличи отбора в непозволени договаряния със свободни сътрудници.

От Лигата обявиха, че са намерили задоволително доказателства, с цел да считам, че клубът е съумял да контракти привличането на крилата Пи Джей Тъкър и Данюел Хаус преди формалното отваряне на трансферния прозорец за свободните сътрудници, който бе в 18:00 часа (нюйоркско време) на 30 юни.

37-годишният Тъкър постави подписа си под контракт за три години и 30 милиона $, до момента в който 29-годишният Хаус получи оферта за два сезона на обща стойност 8,4 милиона $. Привличането на двамата стана факт, откакто Джеймс Хардън се отхвърли от последната година от контракта си на стойност 47,4 милиона $ и подписа нов подобен, който е с почти 14,5 милиона по-малък. В това дейности на Филаделфия обаче НБА не откри нищо неправилно и не наложи спомагателни санкции на отбора.

От Филаделфия обявиха, че са съдействали изцяло по време на следствието и прибавиха, че са фокусирани напълно върху остатъка от сезона. Сиксърс започнаха акцията с четири победи и четири загуби в осем мача и заемат шесто място в класирането на Източната конференция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР