Националната агенция за проходите пусна онлайн анкета, с която ще

...
Националната агенция за проходите пусна онлайн анкета, с която ще
Коментари Харесай

НАП ни пита за „заплатата в плик“

Националната организация за проходите пусна онлайн анкета, с която ще събира анонимно информация от жителите за недекларираните хонорари или така наречен „заплата в плик“.

цели да откри какви са аргументите чиновниците да се съгласяват техните работодатели да заплащат осигурителни вноски върху по-нисък от действителния размер на работната им заплата, изясняват от приходната организация. Тя се организира в границите на осведомителната акция на Национална агенция за приходите „Заплата в плик“.

Инициативата има за цел да запознае служащите и чиновниците с това какви са рисковете, в случай че се съгласяват да не ги обезпечават на действителния им приход и вземат част от заплата си в плик. На особено основан уебсайт –, всеки може да пресметна какъв брой би изгубил в идващите 30 години, в случай че се обезпечава на по-нисък от действителния си приход посредством така наречен „ калкулатор на загубите “.

Калкулаторът разрешава, след попълване на данни за действителния и заявен приход, всеки да разбере какъв брой средства няма да получи в бъдеще под формата на неизплатени средства от болнични, майчинство, компенсации за безработица, както и пенсии.

Най-голям интерес софтуерът провокира измежду консуматори на възраст сред 18 и 34 години. 61% от посетителите на уеб страницата попадат в този диапазон, а 54% от тях са мъже.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР