Националната агенция за приходите продава бистро, частна собственост. Тое до

...
Националната агенция за приходите продава бистро, частна собственост. Тое до
Коментари Харесай

НАП-Хасково продава бистро на борчлия за 456 бона в София

Националната организация за приходите продава бистро, частна благосъстоятелност. Тое до посолството на Германия. Продажбата е проведена и се организира от обществените реализатори от Национална агенция за приходите в Хасково поради неплатени в период обществени отговорности на притежателя на заведението.

„ Обектът е с повърхност 248 квадратни метра и се състои от два обособени магазина с размери надлежно 150 и 98 кв. м., обединени в едно помещение. Последното му предопределение е било бистро, само че към днешна дата е затворено и не работи. То се намира в столичния квартал „ Изгрев “, на отлична комерсиална локация. В съседство, с изключение на дипломатическото посланичество, има търговски обекти, офиси на банки и учебни заведения. Изградени са ел. и ВиК съоръжения, както и всички останали нужни връзки. Намира се на полуподземен етаж в солидна, монолитна постройка с обезпечени хидро и топло изолации на покрива “, обясниха от приходната Агенция.

Оценката на бистрото е за 456 700 лева, като това е и началната цена, от която следва да стартират офертите за закупуване на парцела. От офиса на Национална агенция за приходите в Хасково прецизират, че той може да бъде огледан от претендент купувачите от 14 до 18 ноември в това число, след предварителна спогодба с обществения реализатор, който дава отговор за продажбата. В същите периоди ще се одобряват ценови предложения и депозит за присъединяване в търга. 

Повече информация за този и други търгове, проведени от приходната администрация може да намерите в електронния портал за продажби на Национална агенция за приходите. Данъчните предлагат, с цел да не стига до използване на способите за наложително осъществяване, при усложнение в заплащането на дължими налози и осигуровки, жителите и компаниите да се свързват навреме с дирекция „ Събиране “. 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР