Националната агенция по приходите (НАП) нанесе тежък удар върху дискотечния

...
Националната агенция по приходите (НАП) нанесе тежък удар върху дискотечния
Коментари Харесай

Тежък удар! НАП запечата дискотека Планет


Националната организация по приходите (НАП) нанесе тежък удар върху дискотечния необут Владимир Вишански, притежател на хитовото софийско заведение "Планет ", нашумяло като бара на мафиотите Джаро и Иво Андонов в сериала "Под прикритие ". Тузарската дискотека се оказа измежду запечатаните от бирниците оборотни заведения в София. Според източник на "Уикенд ", от Национална агенция за приходите имат подозрения, че от "Планет " са укривали стотици хиляди левове обороти.

Заведението, което се обитава до кино "Люмиер " на партера на постройката "Проно " към НДК, е било запечатано от данъчните на 14 декември, единствено 2 седмици преди Нова година. Заради това десетки клиенти на "Планет ", платили си предплатено куверти от по 150 лв. за 31 декември, не са съумели да честват настъпването на новата 2020-а година. Според ужилени клиенти, от "Планет " се свързали с тях дни преди Нова година, с цел да ги уведомят, че са затворили бара за ремонт.

"Върнаха ми парите, само че ме оставиха без вид за Нова година. Накрая научих, че не са затворили за ремонт, а са ги запечатали данъчните за серия от нарушавания и укриване на обороти ", разкрива ядосан клиент на заведението. Собственикът на "Планет " Владимир Вишански не бе открит за коментар. Негови познати обаче разкриха, че откакто от Национална агенция за приходите са запечатали обекта му, той взел решение да отвори нов необятен нощен бар в центъра на София, единствено че с друго име и друго локация.

Владимир Вишански е измежду маститите притежатели на заведения в София, а неговия "Планет " повече от 10 години бе измежду най-посещаваните питейни заведения в столицата. Дълго време заведението се обитаваше до храм-паметника "Александър Невски ", на партера на Националната изложба "Квадрат 500 ", а притежателят отхвърляше да напусне помещението. Накрая Вежди Рашидов съумя да затвори "Планет " и заведението се реалокира на НДК. Иначе барът закупи популярност поради сериала "Под прикритие ", където бяха снимани огромна част от сцените. Самият Вишански също се снима в 3-ия сезон на сериала, където изпълняваше ролята на телохранител на мафиотския необут Иво Андонов (Захари Бахаров).
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР