Национална агенция за приходите търси седем служители за отдел „Оперативни

...
Национална агенция за приходите търси седем служители за отдел „Оперативни
Коментари Харесай

НАП търси 7 инспектори за Дунав мост 2

Национална организация за приходите търси седем чиновници за отдел „ Оперативни действия “ – Велико Търново, трима от който ще работят на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин – Дунав мост 2 “. Агенцията е оповестила конкурс за длъжността „ контрольор по приходите”, които ще работят в екип в изискванията на 24-часов непрестанен режим на работа и ще правят фискален надзор.
Конкурса за свободните работни места ще се организира на два стадия. На първия участниците ще вземат решение тест, чиято цел е да се открият професионалните им познания. Допуснатите до втория стадий ще преминат през изявление.
Работата на инспекторите във фискалното звено е обвързвана с физически и документален надзор на артикули с висок фискален риск. Данъчните ще наблюдават по какъв начин се движат стоките, дали се осъществят на територията на България, изнасят ли се за трети страни и дали всички транзакции се отразяват правилно в счетоводните и финансови документи на превозвача, получателя и доставчика. Служителите в звеното ще бъдат обезпечени с транспортни средства и техническо съоръжение за осъществяване на функционалностите си.
Кандидатите могат да подадат документи до 22 април, в това число, персонално или посредством прокурист с нотариално заверено пълномощно-оригинал, на някой от посочените в обявата адреси, в това число и в офис на Национална агенция за приходите Видин, ул. „ Шести септември “ № 12, стая 103, деловодство.
Описание на длъжността, условията за заемането й и мостри на документи за присъединяване, могат да бъдат открити на интернет страницата на Национална агенция за приходите – www.nap.bg, Начало/За НАП/Работа в НАП/Обяви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР