Националката Боряна Калейн заяви, че е доволна от представянето си

...
Националката Боряна Калейн заяви, че е доволна от представянето си
Коментари Харесай

Боряна Калейн е доволна от представянето си на държавното първенство

Националката Боряна Калейн съобщи, че е удовлетворена от представянето си на държавното отборно състезание по художествена гимнастика, което се организира в зала " София ". Калейн изигра чудесно трите си съчетания за отборната конкуренция като част от клуб " Левски Триадица " и получи оценки от 24.550 точки на обръч, 24.650 точки на топка и 24.350 точки на бухалки.

Грацията сподели, че единствено на бухалки нещата не са били оптимално добре, откакто позволи и едно леко изпускане, само че съгласно нея другите две съчетания са се получили съвсем съвършено. Калейн добави, че феновете ще могат да видят композицията й с лента на Държавното самостоятелно състезание идната седмица. Музиката на лента стартира с Моцарт и след това напълно ненадейно минава в метъл-звучене, което тя счита, че ще бъде нещо изненадващо за публиката.

Калейн разяснява, че дългата пауза, която имаше в тренировките, стоенето в къщи поради пандемията от ковид, са се отразили съществено и по-късно и се е наложило да поставя много старания, с цел да влезе назад във форма.

Капитанът на народен тим дами самостоятелно Невяна Владинова лекува контузия и няма да играе както на отборното, по този начин и в самостоятелното държавно състезание. Тя също беше посетител на коментаторския пулт и сподели, че това, което вижда сега в залата са едни качествени състезателки, които са доста смели, демонстрират доста сложни и комплицирани детайли и не се опасяват да рискуват във всеки един миг.

Владинова добави, че извънредно доста се вълнува по какъв начин ще играят съотборничките й от националния тим и издаде, че има обичани съчетания - бухалките на Катрин Тасева и на Боряна Калейн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР