Националите ни по кикбокс се класира на шест финала до

...
Националите ни по кикбокс се класира на шест финала до
Коментари Харесай

Националите ни по кикбокс се класира на шест финала в Португалия

Националите ни по кикбокс се класира на шест финала досега на шампионата на планетата за мъже и дами, който се организира в португалския град Албуфейра, оповестиха от родната федерация.

За купата ще спорят представителите ни в татами стиловете Калина Бояджиева, Кристина Николова, Моника Петкова и Кирил Илиев .

Състезателката ни в категория над 70 кг Калина Бояджиева продължава да е без загуба към този момент три години и в този момент в Португалия още веднъж сподели, че е непобедима класирайки се на три финала в стиловете Пойнтфайтинг, Киклайт контакт и Лайт контакт.

В борба за Световната купа в лайт контакта на татамито ще излезе и Кирил Илиев, който взе участие и в стила киклайт контакт, където е на полуфинал. Това значи най-малко сребро и бронз за Илиев от шампионата.

Капитанът на националния тим Кристина Николова ще спори с Федерика Травалучи /Италия/ във крайна среща жанр пойнтфайтинг, като й следва и полуфинал в стила Киклайт контакт. Моника Петкова също е на край в кат. -50 кг, лайт контакт, където ще се бие за купата против Тайра Барада /Словения/.

Носители на бронзов орден от Световното състезание станаха Калина Колева, Александра Георгиева и Иван Кръстанов на татами, както и Александра Димитрова, Мариян Петков, Антония Маринова, Полина Галинова и Даниел Динев в тежките стилове на кръг.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР