“Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука, който е

...
“Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука, който е
Коментари Харесай

Фонд инвестира над 13,5 млн. лева в ЦСКА

“Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука ”, който е благосъстоятелност на Данаил Илиев, е вложил над 13,5 млн. лв. в ЦСКА през последните 10 месеца.

Сумата е преведена на сдружение, което държи 40% от акциите на “червените ” и е благосъстоятелност на въпросния фонд. Това е сторено след нарастване на неговия капитал посредством парични вноски. В края на предходната година той е бил 1000 лв., а 12 месеца по-късно е 13 551 000 лв.. Паричните преводи са направени на 6 вноски, последната от която е от преди няколко дни и е в размер на 1 300 000 лв., написа " Спортал ".

Предметът на въпросното сдружение е: вложения в спортни уреди и обекти, и мениджмънт на спортни уреди и обекти. Управителят му Ангел Борисов съставлява ЦСКА в “Спортни парцели Българска войска ”. Тази компания е основана взаимно с страната и посредством нея би трябвало да бъде играден нов стадион в Борисовата градина на мястото на сегашната “Армия ”.

Все още не е ясно дали тези над 13,5 млн. лв. са послужили за издръжката на клуба през годината, или пък част от тях ще се употребяват за началото на идния огромен градеж, който би трябвало да започва през идната година. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР