Националът на България за Купа Дейвис Пьотр Нестеров се класира

...
Националът на България за Купа Дейвис Пьотр Нестеров се класира
Коментари Харесай

Пьотр Нестеров започна с победа на турнир по тенис в Казахстан

Националът на България за Купа " Дейвис " Пьотр Нестеров се класира за четвъртфиналите на двойки на шампионата на твърди кортове в Актобе (Казахстан) с награден фонд 15 хиляди $. 

Българинът и Артур Кукасян (Русия) победиха поставените под номер 4 Дакс Дондерс и Гай Ден Хейер (Нидерландия) със 7:5, 6:2.

Следващите им противници са Денис Истомин (Казахстан) и Евгени Карловски (Русия).

Поставеният под номер 3 на сингъл Нестеров ще играе на следващия ден в първия кръг против Антон Чехов (Русия), предава Българска телеграфна агенция. 

Николай Неделчев пък започва с победа на сингъл на шампионата по тенис на твърди кортове в Лес Франкесес дел Вайес (Испания с награден фонд 5 хиляди $.

Българинът победи представителя на домакините Бенямин Лопес с 6:2, 6:2 за 64 минути. Следващият му противник ще бъде номер 2 в схемата Джайлс Хъси (Великобритания), който отстрани Илиян Радулов с 2:6, 4:6 за 93 минути.

Динко Динев продължава на четвъртфиналите на двойки на шампионат по тенис в Анталия (Турция). Българинът и Матиас Уйвари (Австрия) отстраниха третите сложени Марлон Ванкан (Германия) и Лурой Мартинес (Швейцария) с 6:4, 7:5 за 76 минути.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР