Националът на България за Купа Дейвис Димитър Кузманов коментира във

...
Националът на България за Купа Дейвис Димитър Кузманов коментира във
Коментари Харесай

Кузманов: Тази награда е много ценна за мен и целия отбор

Националът на България за " Купа Дейвис " Димитър Кузманов разяснява във Фейсбук избирането на отбора, който ни показа на ATP Cup през януари за Отбор на годината.

" Отбор на България за 2020!

В една доста сложна година за всички хора и за целия спорт, въпреки всичко има светлинка в тунела, която свети поради вярата и вярата на всеки един състезател, който е посветил живота си на спорта! Тази премия е доста мечтана и скъпа за мен, както и за целия тим, тъй като за нас е чест и огромна отговорност да застанем зад името България и българското знаме да стои на нашия тил!

Искам да употребявам опцията да изкажа големите си благодарности на Българска Федерация по тенис, която прави всичко допустимо тениса да продължава да се развива, даже и в тези тежки времена. На целия тим, на екипа, който стои постоянно зад тила ми и на всички публицисти, които са ни се доверили и са дали своя глас за нас.

Благодаря!

Също по този начин бих желал да поздравя особено Цветана Пиронкова за изцяло заслужената премия и за образеца, който дава на подрастващото потомство в тениса и отвън него...

Поздравявам Григор Димитров - Любимец на публиката!

Чудесен свършек на 2020 за българския тенис! Дано 2021 да бъде по-смирена към всички нас. Бъдете здрави и се обичайте!

Весело посрещане на Новата Година!, написа Мико Кузманов във Фейсбук.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР