Националът на България Андреа Христов очаква с нетърпение новия сезон,

...
Националът на България Андреа Христов очаква с нетърпение новия сезон,
Коментари Харесай

Андреа Христов се закани да направи разликата в Потенца

Националът на България Андреа Христов чака с неспокойствие новия сезон, в който ще играе като преотстъпен в Потенца. Тимът от Серия С съумя да уреди родния защитник от Козенца, а задачите са по-високи от миналогодишното 9-о място в трета дивизия. Желанието на някогашния състезател на Славия бе да остане на Апенините, макар че интерес към него имаше и от български тимове.

„ Много съм благополучен да бъда тук - разгласи Христов след прехвърлянето пред вестник tuttopotenza.com, представен и от Българска телеграфна агенция. -  И нямам самообладание да стартира да играя за този тим, на нашия стадион, пред нашите почитатели ".

Изданието акцентира, че Андреа има брат Петко, който играе на същата позиция в Специя, а също по този начин предходната година е оказал помощ на Реджана за влизането им в Серия Л. 10 мача и 1 гол против Анкона, а в този момент очевидно ще би трябвало да придвижи опита си и в Потенца. 

" Искам да се оправя добре с Потенца, несъмнено аз персонално да подвигна равнището. Но на първо място да оказа помощ на тима да реализира задачите си ", добавя още Андреа Христов.

По всичко наподобява, върху някогашния футболист на Славия се разпореждат огромни очаквания. Той има 100 мача в българската Първа лига, а по-късно е играл в Серия В и Серия С. Потенца може и да не афишира упоритост за влизане в по-високо равнище непременно, само че несъмнено тези хрумвания се прокрадват. Все още не е ясно къде ще играят други двама родни футболисти - Валентин Антов и Андрей Гълъбинов. Защитникът е със статут на непотребен в Монца, до момента в който Реджина има правни проблеми и към този момент бе изхвърлен от Серия Б.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР