Националът Иван Латунов ще подпише нов договор с "Монтана". 202-сантиметровият

...
Националът Иван Латунов ще подпише нов договор с "Монтана". 202-сантиметровият
Коментари Харесай

Латунов остава в Монтана, руснак и украинец подсилват вицешампиона на България

Националът Иван Латунов ще подпише нов контракт с "Монтана ". 202-сантиметровият централен блокировач (на снимката), който се възвръща от интервенция дясното бедро, се срещна през днешния ден с кмета Златко Живков и се схванаха по всички параметри по новия му договор. В последните седмици интерес към Латунов имаше от няколко тима като най-настоятелни бяха от "Левски " (София). В последна сметка обаче 27-годишният волейболист одобри да остане в Монтана.
През новия сезон от северозападния клуб ще залагат на опита. С вицешампиона на България контракт подписаха 32-годишният разпределител Сергей Андреев и 30-годишният диагонал Виталий Бондар. Първият е руснак и идва в състава на вицешампиона на България от "Локомотив " (Новосибирск). Бондар пък е украинец и за последно е играл с екипа на "Шахтьор " (Солигорск) в елитното състезание на Беларус. Договорът и на двамата е до края на сезон 2018-2019 година.
През миналия шампионат в "Монтана " играха трима чужденци –разпределителят Константин Абаев (19 г.) и центровете Кирил Клец (20 г.) и Себастиан Роата (21 г.). Общото и при тримата бе, че са юношески национали, първите двама на Русия, а Роата на Франция. И тримата обаче си потеглиха от зала „ Огоста”. С тима се раздели и разпределителят Делчо Раев, който мина в столичния "Левски ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР