НАТО трябва да се подготви за руски удари по цели

...
НАТО трябва да се подготви за руски удари по цели
Коментари Харесай

Генерали: НАТО да се готви за руски удари в цяла Европа

НАТО би трябвало да се приготви за съветски удари по цели в цяла Европа, в това число в Германия, в случай че Кремъл стартира война против Aлианса, предизвестиха висши генерали, интервюирани от вестник „ Таймс “.

Генерал-лейтенант Алекзандър Солфранк, пълководец на военния логистичен център на НАТО в Югозападна Германия, като се изключи че посочи опасността от Русия, прикани съдружниците да се оправят с " бюрокрацията ", която пречи на преместването на войски и съоръжение и затруднява страните да употребяват непознато оръжие и комплекти по време на рецесия, съобщи БНР.

Въпреки че по-голямата част от военните запаси и вниманието на Русия са ориентирани към Украйна, съществува дълбока угриженост по отношение на вероятните последващи стъпки на Кремъл.

Лидерите на НАТО считат, че блокът има опция единствено от три години, с цел да консолидира защитата си против възможна съветска атака против територия на Алианса.

Солфранк и други генерали от Германия, Съединените щати и Нидерландия се тормозят, че при този сюжет руснаците ще ударят надълбоко зад фронтовите линии в опит да отстранен гражданската и военна инфраструктура, нужна за поддържане на военния потенциал.

Бригаден военачалник Роналд Рагин от американските елементи на натовската войска, основани в западногерманския град Кайзерслаутерн, който дава отговор за логистиката за Европа и Африка, сподели за „ Таймс “, че " съдружниците доста се лъжат, в случай че си мислят, че няма да бъдат сложени на тествания ".

" Ще има хибридна война, която ще стартира във всички стратегически зони за поддръжка и нашите качества за разрастване. Ще ни се пречи да прекосяваме Атлантика. Ние, като коалиция, би трябвало да помислим добре по какъв начин да работим в такава среда. Как да действаме, когато се пречи на нашите конвои, кагато нашите железници са блокирани ", посочи Роланд Рагин.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР