НАТО съобщи, че прекратява тренировъчните мисии в Ирак, а в

...
НАТО съобщи, че прекратява тренировъчните мисии в Ирак, а в
Коментари Харесай

След убийството на Сулеймани: НАТО прекратява мисии в Ирак, САЩ засилват мерките за сигурност

НАТО заяви, че приключва подготвителните задачи в Ирак, а в Съединените щати поради клюки за нова война се срина уеб сайтът на наборната работа на армията.

Говорителят по сигурността и военното министерство в Багдад Абдел Карим Халаф съобщи, че иракските сили за сигурност имат и различни благоприятни условия за образование, а американските военни нямат право да правят интервенции на територията на страната без позволение на управляващите и това ще докара до ограничение на техните дейности, написа вестник „ Вашингтон пост ".
Хиляди изпратиха Касем Сулеймани, скандираха „ Смърт на Америка ” (ВИДЕО) Иранският военачалник беше погубен при въздушен удар на Съединени американски щати, Иран даде обещание ответна реакция
В същото време в Багдад изпратиха като страдалец висшия ирански военачалник, който почина при американско нахлуване с безпилотен аероплан.
Снимка: Ройтерс Снимка: Ройтерс Снимка: Ройтерс Снимка: Ройтерс Снимка: Ройтерс Снимка: Ройтерс Снимка: Ройтерс Снимка: Ройтерс Снимка: Ройтерс
Хиляди иракчани участваха на погребалната върволица на иранския пълководец Касем Сулеймани в Бадгад. „ Смърт за Америка ", скандираха някои от тях.

Убитият военачалник ще бъде заровен във вторник в родния си град в Иран.
Напрежение в Близкия изток след ликвидирането на Сулеймани Тръмп отбрани дейностите на Вашингтон, в Багдад погребват като страдалец убития върховен военачалник
Съединените щати изпращат в допълнение хиляди военни в Близкия изток и фрапантно ускоряват ограниченията за сигурност в американските градове.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Сулеймани планираше злокобни набези против американски дипломати и военни. Предприехме дейности, с цел да предотвратим война. Не желаеме да започваме война”, съобщи американският президент Доналд Тръмп.

Иранският непрекъснат представител в Организация на обединените нации обаче съобщи, че убийството на СулейманИ е еднакво на война, а президентът на Ислямската република заплаши:

Снимка: btvnovinite.bg

„ Те направиха неточност. Стратегическа неточност. И ще видят, че ги чакат тежки дни”, съобщи Хасан Рухани.

Посолството на Иран в София изпрати в известие до медиите формалната позиция на Техеран:

Снимка: btvnovinite.bg

„ Тази престъпна офанзива е най-голямата стратегическа неточност на Съединени американски щати в западноазиатския район и те няма елементарно да избягат от следствията. Отговорността за всички последствия от това незаконно премеждие ще бъде върху САЩ”, споделят от легацията.
Посолството на Иран в България: Касем Сулеймани избави Европа от ИДИЛ Действията на Съединени американски щати са експанзия в несъгласие с интернационалното право и заплашват мира в района, споделят от задачата
Иракска телевизия популяризира фрагменти от камери за виденаблюдение с момента на нападението. А водената от Съединените щати интернационална коалиция отхвърли известията за нов американски въздушен удар северно от Багдад.
Две ракети са блъснали американска база в Багдад, петима са ранени По непотвърдена информация ракетите са били вид „ Катюша "
Малко по-късно бе обявено и за ракетна офанзива против американска база в Багдад. Петима са ранени, само че няма жертви, предава " Ройтерс "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР