НАТО потвърди, че служител на организацията е заразен с COVID-19

...
НАТО потвърди, че служител на организацията е заразен с COVID-19
Коментари Харесай

Коронавирусът влезе и в централата на НАТО

НАТО удостовери, че чиновник на организацията е инфектиран с COVID-19 и се подхващат ограничения за попречване на разпространяването на вируса. Мъжът е бил инфектиран в Италия, до момента в който е бил на отмора. Той се почувствал зле предходната седмица и е бил тестван за признаци, сходни на тресчица. Членът на Алианса е под карантина вкъщи си, оповестиха от пресслужбата на НАТО, представени от БГНЕС.
Колегите му били осведомени малко след идването на позитивния резултат и в този момент всички работят от у дома. Всички чиновници на НАТО също са осведомени.
За да обезпечи сигурността на личния състав и посетителите на НАТО, организацията ползва превантивни ограничения в сходство с насоките на Световната здравна организация. Това включва краткотрайното прекъсване на някои командировки на НАТО, чиновниците се поучават да работят от вкъщи си, когато е допустимо, а всички групови визити в централата на НАТО в Брюксел са краткотрайно спрени. Алиансът е в контакт с белгийските управляващи и има солидни ограничения и проекти, които ще разрешат на организацията да продължи да действа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР