НАТО освен отбранителен, е и политически съюз. Трябва да нямаш

...
НАТО освен отбранителен, е и политически съюз. Трябва да нямаш
Коментари Харесай

Даниел Митов към правителството: Русия от години иска политически реванш, да не се вдига прах с фрази като национален интерес

" НАТО с изключение на защитителен, е и политически съюз. Трябва да нямаш връзка с действителността, с цел да твърдиш, че всяваме суматоха в интервал на интернационален спор ". Това сподели зам.-председателят на ГЕРБ и някогашен външен министър Даниел Митов на изключителното съвещание на Народното събрание във връзка спора НАТО-Русия. Той добави, че от ГЕРБ желаят изключителното съвещание на Народното събрание, с цел да схванат до каква степен държавното управление си дава сметката за сериозността за обстановката и квалифицирано ли е да посрещне разнообразни спешни сюжет. ГЕРБ вършат това не да всяват суматоха, а да осъзнаят какъв брой е значимо българската страна да има ясна позиция, близо до националния консенсус. Митов следи тежки институционални парадокси в ръководството. Декларациите от представителите на държавното управление приказват за НАТО като отделена конструкция. Възприемат съюзническите старания като непознато наличие.

По думите му всичко изговорено досега от ръководещите са персонални отзиви. ПГ на ГЕРБ ще поддържа съюзническо наличие на НАТО против съветската експанзия. Митов настоя да не се подвига прахуляк с изречения като народен интерес. За опозицията националният интерес е България да бъде мощен и благонадежден съдружник на НАТО, сподели още Даниел Митов. Той подсети всичко платено от ГЕРБ за армията и запита дали ръководещите ще поемат уговорката да платят идващите Ф-16. Ако в днешния ден предложите смислена позиция, ГЕРБ са подготвени да поддържат напъните на държавното управление в името на европейската народна власт. " Леко съм окуражен. От премиера не разбрах нищо ново. България не е била потребител на НАТО. Русия от години желае политически реванш. От години сме очевидци на дезинформационни информации ", сподели още Митов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР