НАТО остро осъжда продължаващото инструментализиране на незаконната миграция, изкуствено създадена

...
НАТО остро осъжда продължаващото инструментализиране на незаконната миграция, изкуствено създадена
Коментари Харесай

НАТО призова Беларус да спре действията по границата на ЕС

НАТО остро осъжда продължаващото инструментализиране на противозаконната миграция, изкуствено основана от Беларус като част от хибридни дейности, ориентирани против Полша, Литва и Латвия за политически цели.

Тези груби дейности заплашват живота на уязвимите хора. НАТО съобщи, че поддържа ограниченията, подхванати от неговите съдружници в отговор на обстановката.
 Москва се оплаква от засилена въздушна интензивност на НАТО над Черно море Москва се оплаква от засилена въздушна интензивност на НАТО над Черно море
Руските радари са засекли шест полета на разследващи самолети на НАТО над Черно море през последните 24 часа, заяви Министерството...

Това се споделя в позиция на Алианса по отношение на последните събития по границата на Беларус.

" Съюзниците от НАТО са солидарни с Полша, Литва, Латвия и други наранени съюзнически народи и поддържат ограничения, ръководени от фундаментални полезности и използвано интернационално право, подхванати от съдружниците поотделно и групово, в отговор на обстановка, която изисква тясна съгласуваност с основни интернационалните сътрудници. Ще останем бдителни против риска от по-нататъшна ескалация и провокации от страна на Беларус по нейните граници с Полша, Литва и Латвия и ще продължим да следим последствията за сигурността на Алианса ", декларират от НАТО.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР