НАТО е военна организация от самото си създаване и е

...
НАТО е военна организация от самото си създаване и е
Коментари Харесай

Енрике Кинтания: НАТО е изцяло военна организация

„ НАТО е военна организация от самото си основаване и е взела участие директно или индиректно във всички огромни международни войни, като тези в Афганистан, Ирак, Косово и така нататък Това е организация, която в никакъв случай не работи за поддържане на мира, а се концентрира върху воденето на войни. Разширяването на алианса съставлява опасност за света “. Това съобщи испанският социолог Енрике Кинтания в изявление за Китайската медийна група.

„ За отбрана на мира държавните управления на страните би трябвало на първо място да бъдат самостоятелни и да не разчитат на НАТО, отпред със Съединените щати, да ги диктува “, уточни още Кинтания.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед31672Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед28649Полк. Николай Марков: Политическа партия като калифорнийски скакалци унищожават всичко, до което се докоснатАлтернативен Поглед61419Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед51995Проф. Николай Витанов: Япония за напредналиКоментарен Поглед21175Зорница Илиева: Фатална загуба на партията на Ердоган на изборите в ТурцияАлтернативен Поглед550569Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед180333Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед138780Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед123744Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед77300Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАвторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев5147 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР