Натискът заради коронавируса е основно върху държавните болници. Такова мнение

...
Натискът заради коронавируса е основно върху държавните болници. Такова мнение
Коментари Харесай

Костадинов: Мерките са неадекватни за ситуацията

Натискът поради ковид е главно върху държавните лечебни заведения. Такова мнение изрази в студиото на „ Здравей, България” водачът на „ Възраждане” Костадин Костадинов.

„ Не съм видял някой да отива в частно лечебно заведение. Странно е по какъв начин в действителност цялото натискане на системата е концентрирано върху половината от нея”, съобщи той.

Според него ограниченията, които се ползват сега, са нерелевантни по отношение на обстановката в страната. „ Няма по какъв начин да затворим всичко и животът да спре. Очаквам до дни обаче да се оповести някакво затваряне. Не бива да се подхожда по метод, по който да страда цялото общество. Ако би трябвало да разсъждаваме по другата позиция, можем всяка заран да почваме с данни за това какви са провалите от имунизациите. Знаете, че има спор в Екологичен потенциал за уврежданията и смъртните случаи ", разяснява Костадинов.

По думите му не трябва да се всява всеобща неуравновесеност и суматоха.

„ Не би трябвало да забравяме, че основаването на изключително въодушевление в обществото за това, че в случай че някой се разболее, го чака най-лошият свършек, не е най-хубавият метод за справяне с пандемията”, посочи Костадин Костадинов.

По думите му смъртността е висока, тъй като българското общество е застаряло и болно.

„ Миналата година по това време имахме едвам няколко десетки хиляди имунизирани, а в този момент са два милиона и нещо. Тоест, усилваме броя на ваксинираните, имаме зелени документи и в същото време броят на умрелите пораства. Ваксините са пробни течности. Не е минал интервалът на изпитването им, който е четири години”, заключи водачът на „ Възраждане”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР