Натъпкани като сардели - така старозагорци пътуват в градския транспорт.Градски

...
Натъпкани като сардели - така старозагорци пътуват в градския транспорт.Градски
Коментари Харесай

В градския транспорт в Стара Загора - натъпкани като сардели ВИДЕО

Натъпкани като сардели - по този начин старозагорци пътуват в градския превоз.

Градски автобус по линия 62 посока Железник - с. Преславен се препълни. Пътниците са пътували прави и са се блъскали един в различен заради неналичието на задоволително пространство. Това излиза наяве от обява в обществената мрежа Facebook.

Божидар В. е споделил фрагменти от препълнения рейс.  " Ние сме като едно " малко " семейство ", е написал сбито младежът, пътувал в рейса.

Във видеото се чува пътничка, която споделя: " Снимай и пускай - това е безсрамие ".

Станислав написа в мненията под обявата, че пътуването с градския превоз е кошмарно и по линия 17.

" Това е за да ни сплотят, да сме единни ", пошегува се Лазар Д.

Денислав С. пък не откри нищо неправилно в създалата се обстановка. " Че в доста градове това се случва, даже и на запад, изключително в час пик, не знам какво единствено ревете... ", написа той.

От Тролейбусни и автобусни транспорти, гр. Стара Загора показаха, че рейсовете " Solaris "  имат 30 седящи и 50 правостоящи места. Te означават, че по предложение на кмета на Стара Загора и утвърждение на част от общинския съвет, цените на картите за възпитаници и пенсионери са станли на минимални цени. Бе призната и карта 365. 

" Всичките тези старания реализираха мечтаната цел и неведнъж се усили броят на продадените карти. След закупуването на новите електробуси, се обезпечи увеличение на ползвателите на градският превоз, облекчение на трафика в града и по-чист въздух за всички старозагорци. Получихме първите 11 електробуса и чакаме останалите ", прибавят от Тролейбусни и автобусни транспорти. Те подсигуряват, че с пристигането на останалите нови електробуси, ще бъде повишен и интезитетът на линиите. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР