Наталия Симеонова поднесе една от най-големите изненади в родния шоубизнес

...
Наталия Симеонова поднесе една от най-големите изненади в родния шоубизнес
Коментари Харесай

Наталия Симеонова и Денис Ризов се събраха

Наталия Симеонова сервира една от най-големите изненади в родния шоубизнес в последно време. Тв водещата, която в никакъв случай не е крила, че огромната ѝ обич е Денис Ризов, направи нещо, което надали някой е очаквал.

Блондинката неотдавна показа няколко фотоси от Тампа, Флорида, от които излиза наяве, че се е събрала с продуцента на " Търси се ". Поне в идващите няколко месеца, когато двамата ще споделят един покрив.

" Отивам при Денис, с който сме разграничени, само че не разведени и в прелестни другарски връзки. Отивам за няколко месеца, в това време Вики ще идва при нас, майка ми също, както и сестра ми и племенницата, които живеят в Щатите. Така че половината ни семейство е там, половината тук. Вики скоро заключи, че се усеща с двата крайници на двата континента – нито изцяло там, нито изцяло тук. Може би същото важи и за мен ", показа тв водещата преди време.

Както е известно дъщерята на Наталия и Денис - Вики учи " Психология " в София, само че постоянно намира време да гостува на баща си, който има приказна къща до водата, написа show.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР