Натали Трифонова ще спечели Денсинг старс“. Това научи България Днес“

...
Натали Трифонова ще спечели Денсинг старс“. Това научи България Днес“
Коментари Харесай

Зрители беснеят: Победата на Натали Трифонова нагласена още преди старта на „Денсинг старс“!?

Натали Трифонова ще завоюва „ Денсинг старс “. Това научи „ България Днес “ от близки до продукцията. Още при диалозите с русокоската на нея й е дадено, че ще победи като огромната победителка в предаването, което се завърна на екран след дълги години пауза.
Въпреки че шоуто се снима и излъчва онлайн в праймтайма, журито знае, че не би трябвало да дава най-ниските оценки на Натали и колегата й на сцената Димитър Стефанин.
Причините за оповестяването на дългокраката русокоска за най-добре танцуваща звезда са няколко. На първо място, тя е фаворитка на всички в Би Ти Ви. Не става дума единствено за феновете, а и за сътрудниците й в медията.
Натали е огромен коз на малкия екран спрямо останалите, а кариерата й в частната медия се развива все по-успешно. Мацката с безпределно дълги крайници стартира като водеща на прогнозата на времето, по-късно й бе поверено и токшоуто „ Култ “. А рейтингът и ползата към нея порастват.
Не е за занемаряване и това, че Натали има богат опит в танците. Като дете секссимволът на нюзрума на частната медия тренира съвременен балет. А по-късно се насочва и към хип-хоп танците. Заради кариера в малкия екран Трифонова прекратява работата си като професионален танцьор.
Партньорът й Димитър пък е измежду най-хубавите. Стефанин има богат опит във формата. Професионалният танцьор има зад тила си 5 участия в австрийския вид на шоуто. Има и един триумф дружно с актрисата Миси Мей.
Трифонова и Стефанин по всяка възможност ще завоюват
Че предаването „ Денсинг старс “ е нагласено, загатна и последният изпъден от шоуто Филип Буков. След като журито го посече и в профил от продукцията, артистът разбуни духовете и съобщи, че е получил стотици известия, че всичко е един цирк и крайният резултат от формата е предупреден.
„ Не мога да разясня дали е нагласено, а пък и не ме интересува. Конспиративни теории и подозрения постоянно ще има, само че животът продължава и най-съществен е пътят, а не резултатът “, сподели след края на присъединяване си в „ Денсинг старс “ Буков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР