Натали Трифонова се завърна в родното си Велико Търново заради

...
Натали Трифонова се завърна в родното си Велико Търново заради
Коментари Харесай

Натали Трифонова стана дама на абитуриент

Натали Трифонова се завърна в родното си Велико Търново поради бала на обичания си братовчед Сашо Ковачев. Тя даже му е била дама.

 

От фотосите й в обществените мрежи излиза наяве, че е събрала всички погледи с къса, лъскава черна рокля. За никого не е загадка, че тя избира минижупи, с цел да подчертае дългите си крайници.

 

Учителка на зрелостника отбелязва под фотографията: „ Сашето е мой възпитаник, доста положително момче “. Звездата на bTV благодари за поздравите и пожелава попътен вятър на братовчед си.

Натали е извънредно близка с роднините си по майчина линия и постоянно прескача с тях на почивки. С татко си обаче не поддържа чак толкова топли връзки, само че не са и скарани.

 

Родителите на Натали се развели, когато била дребна и д татко й се отдалечили. Към днешна дата той има ново семейство и по-малък наследник.

Майка й Ванина пък напълно умерено би могла да мине за нейна сестра. Красивата зъболекарка се поддържа и наподобява много по-млада. Освен това до неотдавна въртеше гадже на годините на дъщеря си.

 

Тази година Натали ще навърши 32 години, само че към момента не е разкрила половинката си. Причината за това е, че се е посветила на кариерата си. Свидетели разкриват, че и на абитуриентския бал на братовчед й била без мъж. Разкрива, че е привърженичка на брака и мъжът би трябвало да премине към тази стъпка, когато се почувства подготвен. В този ред на мисли показва, че в никакъв случай не е била сгодена. Мечтае да се види в бяла рокля и добавя, че днешното взаимно общуване на фамилни начала не е нейното.

 

Иначе надалеч не може да се каже, че описът й с любовни завоевания е къс. Три години тя излизаше с ексводещия на Нова тв Деян Веселинов, а по-късно и с футболиста Антонио Аниете. Най-голямата й обич за момента остава мургавелкото Доан Хасан, с който се знаят още от възпитаници. Преди време след срещите си с разнообразни мъже, русокоската все се прибирала при него, а той я глезил като принцеса. Въпреки толерантността му обаче, Натали за следващ път го зарязала, като повода за разлъката им по този начин и не става ясна.

Инфо: Уикенд

Тагове: Натали Трифонова Деян Веселинов Антонио Аниете Доан Хасан btv
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР