Натали Портман и Бенджамин Милпие, както изглежда, са се разделили

...
Натали Портман и Бенджамин Милпие, както изглежда, са се разделили
Коментари Харесай

Натали Портман и Бенджамин Милпие - по всичко изглежда, че краят е окончателен

Натали Портман и Бенджамин Милпие, както наподобява, са се разделили дефинитивно след 11 години брак. Въпреки че двойката, която има две деца - Алеф (12 г.) и Амалия (6 г.), към момента не е удостоверила обществено статута на връзката си.
 Натали Портман и Бенджамин Милпие след изневярата - разграничени ли са в последна сметка
Наистина ли са разграничени Натали Портман и Бенджамин Милпие

Успя ли една невярност да провали 11 години брак

Все отново редица медии оповестиха по-рано през годината се, че 42-годишната актриса и 46-годишният френски режисьор са се разделили, а повода е извънбрачна връзка от страна на Бенджамин.

Факт е, че от този момент Натали и Бенджамин са забелязани дружно на обществено място единствено един път - по време на Световното състезание по футбол за дами през август, а синът им седеше сред тях.

Френското издание Voici беше първото, което заяви за хипотетичната невярност на Бенджамин на 2 юни. Вътрешен източник заяви, че той е имал отношение с 25-годишната активистка за климата Камий Етиен. Първоначално Бенджамин и Натали се пробваха да разрешат нещата, в името на фамилията.
 Снимка 644043

Малко след това източникът съобщи пред People, че аферата е била " краткотрайна " и че съпрузите остават дружно.

Въпреки това Натали и Бенджамин прекараха лятото разграничени един от различен. А на 7 август се появи новината, че двамата са взели решение да се разделят. Скоро по-късно актрисата захвърли годежния си пръстен, а на премиерата на новия си филм May December на 16 ноември, тя мина сама по аления килим, написа Hollywood Life.
 May December с Натали Портман и Джулиан Мур - първи филмов откъс на един от най-провокативните филми на годината
Натали Портман е учителката Грейси, родила от 12-годишния си възпитаник

May December е по същински случай

и Бенджамин Милпие се срещат на снимачната площадка на кино лентата " Черния лебед " през 2010 година и единствено две години по-късно подписват брак. " Той ме учеше по какъв начин да танцувам. Беше една от тези красиви, сантиментални истории ", показа холивудската звезда през 2018 година, спомняйки си познанството им. " Наистина го опознах и тогава в действителност ми се стори, че това е индивидът. " Но, очевидно, за жалост, Натали е сбъркала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР