Настояваме за доживотен затвор без право на замяна за двамата

...
Настояваме за доживотен затвор без право на замяна за двамата
Коментари Харесай

Майката на убитата Евгения: Искаме доживотен затвор за двамата убийци

" Настояваме за пожизнен затвор без право на подмяна за двамата убийци на Евгения ", сподели пред майка ѝ Капка Чорбанова. Тя участва на проведения пред Съдебната палата в София кротичък митинг с искане за обективна присъда за убийството на младата жена.

Евгения Владимирова беше оповестена за безследно изчезнала в средата на октомври предходната година. 20 дни по-късно тялото ѝ бе намерено във водоем край Перник. Обвинен за убийството ѝ е мъжът ѝ Орлин Владимиров, а неговият татко е съизвършител в укриването.

" Безпомощна е била, не е имало кой да ѝ помогне. Да ви кажа, че и откакто се е оплакала три пъти в полицията това не се счита за домашно принуждение, за мен това е върховата точка на домашно принуждение. Искам да благодаря на нейните другари, близки, на наши родственици, които са се събрали тук на кротичък митинг, с цел да защитят моята щерка и нашето семейство ", сподели майката Капка Чорбанова.

Тя уточни, че сега свекърът на Евгения е на независимост против 5000 лв. гаранция.

" Не мога да схвана човешкият живот 5000 лв. ли коства? Нямам думи да опиша по какъв начин е допустимо съдът да го пусне против 5000 лева гаранция ", сподели дамата.

" Надявам се да има правдивост, съдът да си вземе вярното решение. това си е замислено ликвидиране, ходили са сутринта да гледат къде да я изхвърлят. Следена е към месец от двамата. Не са идвали да кажат, че имат проблеми, да си приберем детето, да си приберем внука. Сложи леке на детето си за цялостен един живот ", изясни още Капка Чорбанова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР