Настоявам лидерите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да не използват ДПС

...
Настоявам лидерите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да не използват ДПС
Коментари Харесай

Пеевски към ПП и ГЕРБ: Не използвайте ДПС в предизборните си битки

Настоявам водачите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да не употребяват Движение за права и свободи в предизборните си акции. Още повече, че зрелостта и силата на една политическа партия е в способността й да търси и намира разговор и единодушие. А Движение за права и свободи е и ще остане партия на разговора ". Това прикани съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

" Предизборната акция се трансформира в тестване по зряла възраст за водачите на ръководещите партии. В последните дни Бойко Борисов, Кирил Петков и Атанас Атанасов се замерват през медиите с обвинявания и ултиматуми. Неизменно въвличайки Движение за права и свободи в безсмислените си разправии.

Призовавам водачите незабавно да престанат с ултиматумите, тъй като неделя ще мине и би трябвало да седнат на една маса и да ръководят дружно, в името на спокойствието и сигурността на хората.

Време е политическите водачи да осъзнаят, че политиката не е детска градина. За страната ни е най-важното е да бъде съхранена нейната евроатлантическа еднаквост. Нямаме право на оттегляне от това да има евроатлантическо държавно управление и го изискуем на българските жители.

И дано водачите си напомнят, че България и по-голяма от ползите на всяка една партия.

Държавата може да бъде ръководена добре единствено в единодушие и Движение за права и свободи способства и ще продължи да дава приноса си за този развой ", акцентира Пеевски. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР