Служебният премиер Димитър Главчев даде казуса с частната детска болницата

...
Служебният премиер Димитър Главчев даде казуса с частната детска болницата
Коментари Харесай

Главчев даде решението си за болница Мама и аз на ДАНС и прокуратурата

Служебният министър председател Димитър Главчев даде проблема с частната детска болничното заведение " Мама и Аз " на прокуратурата . Освен това той разпореди н на ДАНС да извърши инспекция по случая. Това оповестиха от държавната пресслужба.

До двете институции министър председателят е изпратил наличните в Администрацията на Министерския съвет документи . Освен това е прибавен и отчет от министъра на опазването на здравето, направен по искане на министър-председателя, по отношение на процедурата за одобрение основаването на лечебно заведение за болнична помощ.

Димитър Главчев упорства ДАНС да извърши инспекция по отношение на дейностите на Министерството на здравеопазването, Националната здравноосигурителна каса и Изпълнителна организация " Медицински контрол " по всички стадии и всички процедури от момента на иницииране на процедурата до сегашния миг.

В сигнала до прокуратурата Главчев желае да бъде направена инспекция, която да откри налице ли са данни за осъществяване на закононарушения по посочените обстоятелства и условия, свързани със основаване на болничното заведение , както и на осъществените в тази връзка дейности от Министерство на здравеопазването, НЗОК, ИА " Медицински контрол " от момента на иницииране на процедурата.

Припомняме, че пред седмица служебният кабинет даде зелена светлина за построяването на. Държавният глава, като означи, че опазването на здравето би трябвало да се развива като държавен приоритет, а не като нечий бизнес. Няколко дни по-късно за градежа на частна детска болница. Димитър Главчев уточни, че по проблема с частната детска болница.
 Димитър Главчев дава на следващия ден на ДАНС сигнала за частната детска болница
Димитър Главчев дава на следващия ден на ДАНС сигнала за частната детска болница

Кабинетът ще се бори с практиките за пазаруване на гласове, безапелационен е той
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР