Настоящият сезон се превърна в истински кошмар за Мартон Фучович,

...
Настоящият сезон се превърна в истински кошмар за Мартон Фучович,
Коментари Харесай

Фучович се похвали със свое отиграване: Това беше почти в стил Григор Димитров

Настоящият сезон се трансформира в същински призрачен сън за Мартон Фучович, който досега е с отрицателен баланс в срещите си на равнище ATP за 2022-ра. Унгарецът имаше да пази 360 точки от достигнатия си четвъртфинал на миналогодишния Уимбълдън, само че отпадна още на старта от Александър Бублик, а по този начин или другояче в шампионата не можеше да бъде добавен актив за международната класация и някогашният финалист от София напусна топ 100. Това накара Фучович да се върне към конкуренциите в Чаланджър Тура и през вчерашния ден записа безапелационен триумф над германеца Яник Ханфман, с цел да се класира за финалната осмица в Братислава.

Полският състезателен публицист Дамиан Куст даже обърна внимание какъв брой добре се е справил някогашния номер 31 във въпросната среща и предвижда, че напълно скоро ще го забележим назад измежду първите 100, в случай че резервира същото ниво на игра и онагледи изказаното си мнение, като разгласява видео, в което можехме да забележим по какъв начин унгарецът прави приказен минаващ удар от бекхенд с една ръка.

Самият тенисист малко по-късно също показа клипа с това си осъществяване в обществените медии и написа съпътстващ текст към поста, който гласеше " съвсем като Григор Димитров ", тъй като тъкмо тези удари в придвижване значително са запазена марка на родния ни представител.

Първата ни ракета пък не закъсня да отговори на своя сътрудник, наблягайки по какъв начин основната дума в тази ситуация е съвсем, само че въпреки всичко поздрави Мартон за красивото осъществяване.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР