Настоящият отбор на Манчестър Сити ще бъде най-добрият в историята

...
Настоящият отбор на Манчестър Сити ще бъде най-добрият в историята
Коментари Харесай

Де Бройне: Четири трофея ще ни направят най-добрият отбор в историята

Настоящият тим на Манчестър Сити ще бъде най-хубавият в историята на футбола, в случай че завоюва четири купи в границите на един сезон, съобщи халфът на първенците Кевин Де Бройне. В шампионата Сити е на точка от водача Ливърпул, в Шампионската лига играе против Шалке, за Купата на ФА тимът е на четвъртфинал, а през вчерашния ден завоюва Купата на Лигата против Челси след осъществяване на дузпи.

Kevin De Bruyne believes City will go down as the greatest team ever if they win the quadruple this season #mcfc https://t.co/b8Fhx0r5H3
— Manchester City News (@ManCityMEN) February 25, 2019
Запитан в изявление за " Скай Спортс " дали Сити може да завоюва четири трофея, той отговори: " Това е съвсем невероятно. Ще опитаме да спечелим допустимо най-вече от тези титли. Ако искаш да бъдеш считан за най-хубавия тим в историята, би трябвало да го направиш, тъй като преди не се е случвало. Все отново, ние не мислим доста за сходни неща ".

" Нашата работа е да печелим мачове. Ако въпреки всичко вдигнем три трофея и играем край в Шампионската лига, тогава към този момент можем да приказваме за четвърти. Преди това - няма късмет! ", продължи Де Бройне. " Предстои ни тежка седмица. Тъкмо изиграхме един сложен мач, в сряда ни следва нов, а в събота - още един. Програмата ни е доста комплицирана, само че се надяваме да приключим седмицата позитивно ", добави белгийският халф.
Премиър лийг 28 кръг, сряда 27 февруари  Манчестър Сити 22:00предстои  Уест Хам
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР