Настоящият мениджър на Арсенал Микел Артета влезе в историята, след

...
Настоящият мениджър на Арсенал Микел Артета влезе в историята, след
Коментари Харесай

Артета надмина Арсен Венгер по победи след първите 150 мача начело на Арсенал

Настоящият управител на Арсенал Микел Артета влезе в историята, откакто надмина по победи след първите 150 мача именития Арсен Венгер, последният треньор, съумял да донесе шампионската купа на " артилеристите ".

Арсенал прави желан сезон и е преди всичко с цели 11 победи в 13-те мача до момента във Висшата лига.

Артета съумя да надмине Венгер с пет победи след първите 150 мача на пейката на колоса от " Емирейтс ", тъй че испанският пълководец съумя да реализира 87 триумфа, до момента в който най-хубавият управител в историята на Арсенал Венгер имаше 82 победи в първите 150 мача, същото като Джордж Греъм, а Хари Брашоу е четвърти със 78 победи.



" Трябва да се любуваме, във футбола през днешния ден и на следващия ден е нещо доста друго, ние сме в играта, само че всичко е надалеч. Манчестър Сити има най-хубавия управител в света, най-хубавия тим в света, те играят поредно отдавна и ние би трябвало да оценим това. Но ставаме все по-добри, конкурентни сме, имаме страхотни резултати сега. Но е ясно, че е рано за прогнози, към момента е началото на сезона. Това е дълъг маратон и ще би трябвало да продължим. Факт е, че започваме ужасно ", сподели Артета.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР