Настоящият кандидат-кмет на Русе Иван Иванов също е обект на

...
Настоящият кандидат-кмет на Русе Иван Иванов също е обект на
Коментари Харесай

Кандидат-кмет на Русе проспал бягството на убиеца Пелов от затвора

Настоящият кандидат-кмет на Русе Иван Иванов също е обект на инспекция, която открива голям брой позволени от него и заместниците му пропуски, довели до бягството на рисковите рецидивисти от пандиза. Установено е, че сега, в който Пелов и Колев бягат от Софийския затвор, шефът на пандиза Иванов дружно със заместниците си и всички управителни фактори от администрацията, са на великденско празненство в затворническото общежитие в Казичене.

 

Иван Иванов въпреки всичко не е уволнен дисциплинарно от близката си другарка Цецка Цачева, само че е помолен самичък да си тръгне и да оваканти поста, на който краткотрайно е назначен при започване на януари 2018 година

 

Няколко седмици по-късно Иван Иванов е назначен за шеф на администрацията на Университетската многопрофилна болница в Русе „ Канев “, а през 2019 година става изпълнителен шеф на най-старото лечебно заведение в Североизточна България. В своята визитка като кандидат-кмет на Русе Иван Иванов икономисва историята за бягството на Владимир Пелов и Радослав Колев от пандиза в София. Според него за късия си престой като шеф на Софийския затвор той е съумял да доближи до разкрития, довели до серия уволнения, оставки и голям материал за работа от прокуратурата.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР