Настоящият изпълняващ длъжността директор на МБАЛ Враца е единственият кандидат

...
Настоящият изпълняващ длъжността директор на МБАЛ Враца е единственият кандидат
Коментари Харесай

Настоящият и. д. шеф на МБАЛ Враца е единственият кандидат да оглави болницата

Настоящият изпълняващ длъжността шеф на МБАЛ Враца е единственият претендент в състезанието на Министерство на здравеопазването за поста. Това излиза наяве от междинните резултати, оповестени на страницата на ведомството.

Д-р Кети Ценова, която оглави лечебното заведение при започване на октомври 2022 година, е единствената подала документи за позицията. Тя е достигнала до третия стадий на състезанието след сполучливо прекосяване през инспекцията на документите ѝ за сходство и разглеждането на концепцията ѝ за развиването на лечебното заведение. В случай, че след събеседването оценката от представянето ѝ е над 4,50, доктор Ценова ще стартира постоянен мандат като началник на болничното заведение.

Припомняме, доктор Ценова зае позицията шеф на МБАЛ „ Христо Ботев “ до осъществяване на конкурс, откакто тогавашният ѝ шеф доктор Петър Керемедчиев подаде оставка преди приключването на своя тригодишен мандат.  

Тя е някогашен шеф на РЗИ Враца и някогашен зам.-директор на лечебното заведение.

Междувременно Министерство на здравеопазването разгласи и конкурс за управлението на друга болница – тази в Благоевград. Очаква се на него да се явят претенденти за представител на страната в Съвета на шефовете на лечебното заведение.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР