Настоящите статус и настроение за дизайнерката Миглена Каканашева Мегз е

...
Настоящите статус и настроение за дизайнерката Миглена Каканашева Мегз е
Коментари Харесай

Мегз - необвързана и щастлива! Дизайнерката проговори за раздялата с Рончев

Настоящите статус и въодушевление за дизайнерката Миглена Каканашева Мегз е " необвързана ". Това тя еднопосочно сподели със фотография в секси празненство рокля в Instagram:

Виж още: Илиана Раева стана баба за повторно! Славея Сиракова стана майка на момиченце

Че Мегз и предприемачът Румен Рончев са се разделили, стана ясно още при започване на годината, когато забелязахме, че липсват общите им фотоси в Instagram. Приблизително тогава започнаха да се появяват и първите изявления по тематиката.

Виж още: Ретро с Андреа! Певицата качи над 50 фотоси с Кубрат Пулев, събрали ли са се?

Всъщност двамата са се разделили през декември и това заяви Мегз в обособена обява, имаща за цел да спре спекулациите. " Опитахме се да се съберем след гибелта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле. Причината е противоречие в моралните ни възгледи. И най-много противоречие на тематика какъв брой значими са парите в живота на хората. Има и други драми, само че с тях ще напиша книга ", написа Мегз.

Виж още: Джулката стяга женитба! Силиконовата хубавица избира рокля за най-щастливия ден

" Двамата към този момент нямаме общо и това по какъв начин ще продължи той с живота си или някогашните ни общи компании към този момент не е моя тежка отговорност ", прецизира дизайнерката и се чуди какъв брой доста нелепости може да направи човек от обич. 

Виж още: Коронавирусът уплаши Преслава, певицата стопира работа поради риска

" Не скърбя даже и за най-тежките сълзи и уроци от първата ми обич, макар, че тя за малко не ме умъртви. Но в един миг човек би трябвало да осъзнае, че носи отговорност за други хора и да постъпи рационално и почтено по отношение на тях и себе си. Последната година ме промени необратимо. За страдание тя не съумя да промени " мъжа ми ". Трябваше да взема доста тежко решение и имам вяра, че постъпих вярно. Това е ", изясни Мегз.

Въпреки същинските катаклизми, които са се случили в персоналния живот на Мегз, тя продължава работата. Така да вземем за пример тя е в трескава подготовка за новия сезон на уеб риалитито TopQueen. В момента за него тече кастинг, а в случай че желаете да се запишете, може да го извършите тук. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР