Настоящата седмица води до далеч повече негативни размествания в световната

...
Настоящата седмица води до далеч повече негативни размествания в световната
Коментари Харесай

Ранглисти: Огромен скок от над 40 места за Кузманов; Топалова записва рекордно класиране

Настоящата седмица води до надалеч повече отрицателни разбърквания в международната ранглиста за българските тенисисти, само че въпреки всичко положителните новини не липсват. Димитър Кузманов е родният ни представител с най-голямо напредък в подреждането, което се дължи  на неговото постигане до финалния дуел на Чаланджъра в Братислава.

Мико прибавя цели 60 точки към своя актив и се завръща назад в топ 200, като от през днешния ден още веднъж е втора ракета на страната ни и се намира под номер 180 в света. За страдание, то това са единствените позитивни вести свързани с представителите ни при мъжете, тъй като безусловно всички останали означават спад, само че приказваме за минимална загуба на позиции. Адриан Андреев към този момент е трета ракета на страната, заемайки 208-о място в подреждането, до момента в който Александър Лазаров е 316-ти.

Вики Томова пък бележи оттегляне от една позиция и от през днешния ден е 80-а ракета на света, а Гергана Топалова може да се похвали с рекордно класиране в своята кариера, изкачвайки се под номер 279. След тях пък се подрежда Изабелла Шиникова, която напуща топ 400 на света за пръв път от няколко години насам.

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР