Настоящата Мис България е категорична, че заведенията и излизанията с

...
Настоящата Мис България е категорична, че заведенията и излизанията с
Коментари Харесай

Семейният бизнес на "Мис България" 2020 пострадал, оплака се и за друго

Настоящата " Мис България " е безапелационна, че заведенията и излизанията с другари несъмнено ѝ липсват от ден на ден. Предвид пандемията, Венцислава Тафкова също е лимитирала контактите си, само че към този момент доста ѝ се желае да се отпусне малко повече и да може да излезе и да изпие едно кафе с най-хубавите си приятелки. Вярва обаче, че най-отговорното сега, е да пазим себе си и близките, с цел да не си изпатим.

Виж още:

Все отново Венцислава намира време да се разнообразява, като отвън работата си обича да плува в гребната база на Пловдив, където върви със своя другарка. Красавицата съобщи още пред " България през днешния ден ", че не поддържа удължаването на противоепидимичните ограничения, тъй като доста хора са потърпевши от тях, най-много дребните бизнеси в разнообразни браншове, в това число в туристическия отрасъл.

Виж още:

Тя не крие, че нейното семейство също е потърпевшо съществено от пандемията и наложените ограничавания, защото те са в туристическия отрасъл. " За да сме здрави, би трябвало да сме спокойни душевен, тъй като стресът отключва доста заболявания ", споделя още хубавицата пред изданието. 

Изображение: https://www.instagram.com/vencislavatafkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР