Настоящата година се очертава като много добра за Ализе Корне.

...
Настоящата година се очертава като много добра за Ализе Корне.
Коментари Харесай

Корне показа първите копия на новата си книга


Настоящата година се обрисува като доста добра за Ализе Корне. Французойката бе приятната изненада на Australian Open, където дотигна до първия си „мейджър“ четвъртфинал, само че триумфите ѝ не са единствено на корта.

Корне разгласява малко видео в Instagram, в което демонстрира първите физически копия на идната си книга „La Valse Des Jours“ („Валсът на дните“). За разлика от първата ѝ творба, която бе автобиография, „Валсът на дните“ е разказ, който, по думите на авторката, е фамилна история, с която тя би желала да отдаде респект на дамите в живота ѝ.

„За мен писането е метод да изразя себе си. То ми оказа помощ доста, когато преживявах тежки интервали или не се усещах щастлива в Тура, което, за жалост, се случваше постоянно. В началото на кариерата си не мислех, че желая да съм част от този свят, защото през множеството време професионалните тенисисти водят много уединен живот“ – сподели Корне в изявление за Tennis.com.

Фрацузойката разкри също, че съществено е обмисляла сезон 2022 да бъде последният в кариерата ѝ, само че след мощното показване в Мелбърн не е сигурна дали е подготвена да се отдръпна. „Вярно е, че обмислях опцията това да е последният ми сезон. Не знам дали тази мисъл ми е помогнала и ме е предиздвикала да се усещам по-освободена по някакъв метод. Нямам визия. Това, което е най-важното сега, е че се усещам добре освен на корта, само че и отвън него“ – съобщи международната №34.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР