Настимир Ананиев и Антони Тренчев Бившите депутати от партията на

...
Настимир Ананиев и Антони Тренчев Бившите депутати от партията на
Коментари Харесай

Съдържателят на марката Реформаторски блок основава ново движение


Настимир Ананиев и Антони Тренчев

Бившите депутати от партията на Меглена Кунева Настимир Ананиев и Антони Тренчев стават лица на ново съдружие – " СЕГА ".

" СЕГА " е абревиатура на " Сигурност, Евроатлантизъм и Гражданска Активност ". Учредителите са решили ексдепутатите Настимир Ананиев и Антони Тренчев да станат лица на групировката.

Ананиев бе началник на транспортната комисия в предишния парламент и един от основателите за огромна част от последните промени в Закона за придвижване по пътищата. И той, и Тренчев напуснаха партията на Кунева " България на жителите " след загубата на реформаторите на парламентарните избори.

Ананиев пък бе деятелят на РД, който патентова марката " Реформаторски блок " още преди дясната коалиция да влезе в Народното събрание.

Ананиев и Тренчев приели на драго сърце поканата, стана ясно от известие на новото съдружие.

СЕГА ще се бори за бистрота на ръководството и разходването на обществения запас, ефикасна битка с корупцията, налагането на пътната сигурност, работещо и дейно електронно ръководство и гласоподаване, основаване на тласъци за микро и дребен бизнес и дълбока и необратима правосъдна промяна.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР