Наставникът на Зенит Сергей Семак беше много щастлив след успеха

...
Наставникът на Зенит Сергей Семак беше много щастлив след успеха
Коментари Харесай

Семак: Заслужен триумф, в края сърцето ми подскочи

Наставникът на Зенит Сергей Семак беше доста благополучен след триумфа над Химки във финала за Купата на Русия, който оформи златния дубъл на питерци. Това е трети трофей в треньорската кариера на Семак. Той призна, че успеха е пристигнала доста мъчно, а в последните секунди е изтръпнал при гредата за Химки.

" Сърцето ми подскочи, когато топката срещна гредата. Всеки тим може да сътвори едно състояние в даден мач. Напрежението продължи до самия край. Съдията даде огромно продължение. Трябваше по-рано да вкараме втори гол и да решим всичко ", съобщи Семак.

Интервью Сергея Семака — о матче с «Химками», победе в Кубке России и золотом дубле.https://t.co/y6sYSKA598
— ФК «Зенит» (@zenit_spb) July 25, 2020 " Победата беше сложна, само че изцяло заслужена. Завършваме сезона в приповдигнато въодушевление. Отборът не беше правил дубъл от 10 години и чувството е прелестно. Разбира се, купата има по-голяма тежест, само че националната купа е шампионат, в който би трябвало да се покаже темперамент. Всеки има късмет и през днешния ден се убедихме в това ", показа някогашният съветски национал.

" Това е край, няма по какъв начин да е елементарно, в случай че не поведеш в самото начало. Спомнете си финалите Зенит - Сибир и ЦСКА (Москва) - Химки, които също приключиха с минимални победи на любимците ", добави Семак.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР