Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри заяви, че възпитаниците му

...
Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри заяви, че възпитаниците му
Коментари Харесай

Алегри: Добро отборно представяне, заслужавахме победата

Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри съобщи, че възпитаниците му са блъснали в точния миг и заради този мотив са се поздравили със подобаващ триумф при визитата си на Манчестър Юнайтед в Шампионската лига.

Въпреки това, експертът не се съгласи с журналистическото мнение, че " Старата госпожа " към този момент е любимец за спечелването на най-престижния европейски клубен шампионат.

" Срещу Дженоа спряхме малко рано и справедливо бяхме осъдени. Тази вечер позволихме малко шансове, когато загубихме топката елементарно и можехме да бъдем по-бързи, движейки се с топката. Както и да е, това беше положително отборно показване и заслужавахме успеха. "

" Спечелихме доста топки във въздуха. Алекс Сандро игра просто и се оправи доста добре в отбрана. Контролирахме темпото през първото полувреме и имахме шансове да вкараме още голове, бъркайки последния или предпоследния пас, само че построяването в огромна степен бе вярно. "

" Естествено можем да играем без Манджукич, някой би трябвало да влиза в наказателното поле. Беше значимо против Манчестър Юнайтед да държим топката на земята и да нападаме към Неманя Матич. Все отново направихме прекомерно доста неточности на последна топка и не развихме вярно някои шансове. На няколко пъти отговорен бе футболистът с топката, няколко пъти този, който не се откъсваше от пазача си, с цел да откри пространства. "

" Има непрекъснат развой на напредък в тима и в клуба. Мачовете би трябвало да бъдат четени и не е нужни да се втурваш напред. Не го разчетохме вярно против Дженоа, само че довечера тимът потвърди, че може да разчита моментите и да атакува в вярното време. "

 Ювентус победи Манчестър Юнайтед с 1:0 като посетител
Ювентус няма спирка! Дибала подчини Юнайтед посред " Олд Трафорд "!

" Бианконерите " дръпнаха на лидерската позиция в групата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР