Наставникът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов обяви, че тимът му

...
Наставникът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов обяви, че тимът му
Коментари Харесай

Лаптопа след петата поредна загуба: Бяхме тотални господари на терена

Наставникът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов разгласи, че отборът му е бил цялостен стопанин в днешния мач против Черно море, макар че позволи проваляне с 1:2, което е пето следващо в шампионата.

“С Ботев и Берое също се представихме почтено. Аз съм оптимист. Рано или късно тези дребни точици, които изпускаме, ще ни се върнат като три точки. Равностойни сме на Ботев и Черно море, тимове с доста по-големи бюджети от нашия. Днес надиграхме Черно море и това ме успокоява. Ще бием в най-важните за нас срещи.

Допускаме доста глупави голове, това е типично за нас. Работим върху тези неща, само че момент загуба на централизация ни костват голове. В “Б” и “В” група не беше по този начин. Но за кой ли път ще кажа, че съм оптимист за бъдещето.

Проблемът е в неувереността. Ако по този начин продължаваме да вървим в тази права, ще стартираме да бележим. Бяхме тотални господари на терена и това ме прави горделив. Ние сме със състав, който се събра във “В” група, мина през “Б” и в този момент сме в “А”.

Ясно е, че мощните тимове са няколко, а другите са равностойни. Това не значи, че сме обречени”, сподели експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР