Наставникът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров беше доволен от представянето

...
Наставникът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров беше доволен от представянето
Коментари Харесай

Енгибаров: Витоша тепърва ще набира инерция, доволен съм

Наставникът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров беше удовлетворен от представянето на момчетата си в мача с Лудогорец. Те изгубиха с 0:2, само че удържаха крепостта си непревзета до 80-та минута, а съгласно експерта, те са спазили всички негови инструкции.

"Поздравявам Лудогорец за успеха, само че и ние се представихме на равнище. Да не забравяме, че Лудогорец е най-сериозният тим в България. Ние вървим по верния път, показахме темперамент и не се стреснахме от имената на противника. "

"Момчетата съблюдаваха тактическите инструкции, извънредно съм благополучен. Всяка седмица имаме дебютант в тима, даваме непрекъснато път на млади футболисти, което е единствено за възторженостти от нашето управление ", съобщи Енгибаров пред DIEMA SPORT и похвали вратаря Николай Георгиев.

"Неслучайно Георгиев завоюва премията Играч на мача, тъй като се показа на равнище. Ние даваме късмет на всеки и който се показа добре, получава късмет за титулярно място ", показа още наставникът и разкри тактическите си планове за края на мача, когато тимът му потегли по-смело напред.

"Дали ще загубиш с 0:1 или 0:2, е безсмислено. Потърсихме нашия късмет, само че не се получи. И отново споделям, че съм удовлетворен от характера на момчетата ", съобщи Енгибаров и най-после разкри, че се чакат още нови попълнения в отбора още след няколко дни.

"Не е притеснително, че не взехме точка от първите три мача, тъй като занапред ще набираме инерция и занапред ще взимаме качествени играчи. Още другата седмица чакам да имаме две нови попълнения, които да вдигнат класата ни ", приключи треньорът на Витоша Бистрица.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР