Наставникът на Верея Благо Митрев обяви, че не е недоволен

...
Наставникът на Верея Благо Митрев обяви, че не е недоволен
Коментари Харесай

Митрев: ЦСКА вкара два-три гола с късмет и шанс, не съм недоволен

Наставникът на Верея Благо Митрев разгласи, че не е неудовлетворен от играта на неговия тим, макар че той загуби с 0:5 семейството си на ЦСКА-София.

“Тежък мач като резултат, само че като игра не мога да не съм удовлетворен. ЦСКА вкара 2-3 гола с шанс и късмет, а ние нямахме шанс. Те имат положителни футболисти, характерностите им взеха решение мача. Имаме много нови футболисти, ще ни бъде мъчно, само че с мачовете ще бъдем добре.

Имахме няколко положения, в случай че бяхме изиграли по-добре последния пас, щяхме да имаме по-добър резултат.

Респект и почитание има към футболистите на ЦСКА, само че никаква нерешителност. Имаме много опитни футболисти.

Като цяло започнахме добре, само че ни вкараха гол без състояние още във втората минута. В началото на второто полувреме натиснахме, само че един трети гол, който стана малко инцидентно, още повече ни прекърши. Мисля, че имаме сили да се противопоставим на мощните тимове.

фотография: Иван Йочев, Sportal.bg

Позитивното е, че физически сме подготвени. Когато шампионата навлезе в друга фаза, ще сме конкурентоспособни. Шестицата остава цел, само че това е въпрос на късмет, шанс и работа.

Нищо не е станало, изгубили сме един мач. Надявам се идната среща да е по-добра за нас”, пожела си Митрев. Първа лига 21 кръг, събота 17 февруари  Верея (Стара Загора) 0:5краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР