Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов не пропусна да

...
Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов не пропусна да
Коментари Харесай

Стойчо пак се оплака от съдията и се закани на Мъри: Ще бъдем най-големите противници

Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов не пропусна да се оплаче от съдийството и в днешния 1/4-финален конфликт от шампионата за купата на България против Локомотив (Пловдив). Червените завоюваха мача с 2:0, а след него експертът бе неудовлетворен, че реферът е дал картони на Мено Кох и Жеферсон, а не е трябвало да го прави.
 ЦСКА - София се оправи с пловдивския си призрачен сън и е на полуфинал за Купата ЦСКА - София се оправи с пловдивския си призрачен сън и е на полуфинал за Купата
“Не мога да не бъда удовлетворен от всичко, което показахме на терена. Едно огромно отлично за държанието от първата съдийска свирка на този мач.

Някои хора преиграват малко за какво вкарваме първоначално, за какво не вкарваме в края. Търсим успеха с всички сили и благоприятни условия. Няма по-красиво от успеха, без значение по какъв метод тя е реализирана.

Надигрхме тотално Локомотив по всички параграфи. Няма нещо, по което да отстъпихме.

Но прекомерно доста картони се демонстрират на ЦСКА, а ние сме най-мекия тим. Защо демонстрират картон на Мено и Джеферсон? Картонче тук, картонче там и се натрупват. Ще видите в шестицата защо става дума. Това е задачата на избрани хора. Виждате какъв метод имат към ЦСКА.

Това, че тръгнахме неприятно първоначално, не значи, че ЦСКА ще продължи да играе по този метод. Критиците постоянно ще виждат негативното, само че аз виждам единствено позитивното ”, сподели Младенов, след което сподели следното във връзка идния конфликт на алените против предвождания от Станимир Стоилов Левски.

“Няма маловажни мачове. Всички мачове за нас са от изключителна значимост. Този темперамент на победител и армейски дух от през днешния ден би трябвало да го демонстрираме във всеки мач.

Не познавам работата на Станимир Стоилов, тъй като не съм участвал на тренировките. Следя кариерата му, както и той моята. Уважаваме се, само че на терена ще бъдем най-големите съперници.

Взеха 6-7 футболисти, по-голямо качество, по-голям избор. По-силни са, само че и при нас е същото. Имаме развиване ”, сподели Стойчо Младенов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР