Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов направи интересно изказване

...
Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов направи интересно изказване
Коментари Харесай

Стойчо: Левски е обединен, а ние - разделени, при най-малкото се нахвърлят върху мен, защото доста съм ги мачкал

Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов направи забавно изявление след загубата с 0:2 от Ботев (Пловдив) на “Коматево ”, която изпрати “червените ” на 9 точки зад водача Лудогорец. Въпреки това експертът е безапелационен, че тимът му е “в играта ”. Стойчо не пропусна да разкритикува съдията, че не е дал дузпа в интерес на отбора му и добави, че провалянето е поради многото пропуски в офанзива, а пък канарчетата са вкарали два пъти без действително да имат 100-процентово състояние.
 ЦСКА - София завърши в борбата за купата, ЦСКА - София завърши в борбата за купата, "червените " кръгла нула и против Ботев Пд
Младенов добави, че не се тормози за поста си, а получава рецензии, тъй като “доста съм ги мачкал ”, само че е отчаян от обстоятелството, че Левски е единен, а алената общественост - разединена.

“Не мога да кажа, че Ботев ни надигра. При статично състояние ни означиха гол, където сме мощни. Неразбирателство при втория гол и приказен ляв крайник на Недлев реши мача. Не успяхме да отбележим. Ситуацията за дузпа на Гарсес е ясна и безапелационна. За мен е дузпа. На Гарсес е 100-процентова дузпа, а на Генов не мога да настоявам сигурно, че го удари в ръката.

Ако бяхме вкарали даже 10 минути преди края, бях сигурен, че ще обърнем мача. Тази обстановка с дузпата щеше да обърне всичко. Ботев ни би без 100-процентово състояние.

Работим доста в завършващата фаза, само че в няколко мача не се получава. Неефективността реши мача.

Когато наложително би трябвало да победим, с цел да се доближим до Лудогорец, ние не съумяваме. Значи нещо куца.

Най-малкото се тормозя за поста си. Доста съм резистентен душевен. Атаки постоянно е имало. При най-малкото се нахвърлят против мен, тъй като много съм ги мачкал.

Лудогорец прави еднакъв, само че никакви рецензии. Какви са те? ЦСКА е име, най-великият български клуб. Нормално е да се написа, 90 % целеустремено. Но най-лошото е, че наши цесекари мачкат футболистите. Ще дам образец с Левски - те са обединени, а ние постоянно сме разграничени - ветерани, треньори…

Професионалист съм и виждам професионално. Докато има научен късмет за купата, ще се борим. Трябва да намерим сили и да обърнем нещата, да върнем ДНК-то на ЦСКА да побеждава във всеки мач с цената на всичко.

Търсим метод по какъв начин да “събудим ” обособени състезатели. Това са психически моменти. Не може единствено да ги прегръщаме и тупаме по рамото. Изпускат 10 гола, а ние “браво моето момче ”. Както към мен има рецензии, по този начин и към тях би трябвало да има. Никого не съм обидил и никого не съм засегнал. Докато има научен късмет, сме в играта ”, сподели Младенов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР